miércoles, 18 de noviembre de 2015

SORTIDA A BARCELONA

El dijous passat varem fer una sortida escolar a la Sagrada Família i al Parc Güell. Vam sortir de Falset a les 8.50 i vam arribar a Barcelona a les 10.50. 

SAGRADA FAMÍLIA:

- Primerament vam anar a la Sagrada Família, on ens van fer una visita guiada per les instal.lacions. La basílica va ser dissenyada per Antoni Gaudí. La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l'interior de la basílica. L'acompanyament exclusiu del guia et permet conèixer tots els secrets de l'obra de Gaudí.




Així es com llueix la basílica des de fora. Quan ho vam
veure, ens vam quedar sorpresos per la seva immensitat.

- Després vam entrar, on va començar la visita guiada. Tots vam coincidir en que es un edifici molt bonic que destaca per la seva grandesa i qualitat artística, ens va agradar molt, i considero que es una visita que s'ha de repetir. Sens dubte, es un dels edificis més significatius de Barcelona i de tota Espanya. 



Com es pot observar, la part de dins no es queda curta.
Està molt elaborada, i impresiona molt a la vista.



Posteriorment, després de sortir de la Sagrada Família, varem anar a dinar. Per dinar ens vam repartir amb grups. Jo vaig dinar amb els meus amics Lluís, Guillem i Carles a un McDonald. Al acabar, vam anar a visitar el Parc Güell.

PARC GÜELL:

- El Parc Güell és un jardí amb elements arquitectònics situat a la part alta de Barcelona. També va ser dissenyat per Antoni Gaudí. És una de les obres arquitectòniques més grans i boniques del sud d'Europa. La UNESCO ho va declarar patrimoni de la humanitat ara fa 31 anys.



Aquesta és una imatge dels bancs principals del jardí.
Tota la zona te una elaboració arquitectònica semblant.

- Ens ho vam passar molt bé ja que es una zona molt agradable per estar amb amics. Un dels elements més importants d'aquest parc es el següent...




És pot considerar l'escultura més important del park.


Finalment, més o menys a les 5 de la tarde, varem tornar cap a Falset. Va ser una visita molt agradable i ens ho vam passar molt bé. Per acabar, deixo un seguit de pàgines que us poden interessar:

                   SAGRADA FAMILIA
                   VIDA DE GAUDÍ










2 comentarios:

Electricity Lightning